Εκδήλωση: "από την Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία στις Έξυπνες Πόλεις. Ο ρόλος του Πολιτικού Μηχανικού στην εξέλιξη της ανθρωπότητας"

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πολιτικών Μηχανικών – ECCE και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Από το παρελθόν στο Μέλλον, από την Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία στις Έξυπνες Πόλεις. Ο ρόλος της επιστήμης του Πολιτικού Μηχανικού στην εξέλιξη της ανθρωπότητας» που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ.Συγγρού 387, Αθήνα)

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το ECCE σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του 2018 για τον εορτασμό του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτικού Μηχανικού.

Τιμώμενος και βασικός ομιλητής θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ κ. Θ. Τάσιος.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Γιώργος Ν. Στασινός Πρόεδρος ΤΕΕ, Wlodzimierz Πρόεδρος του ECCE, Ιωάννης Γκόλιας Πρύτανης ΕΜΠ και ο Βασίλειος Μπαρδάκης Πρόεδρος ΣΠΜΕ

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα λειτουργήσει παράλληλη έκθεση Ομοιωμάτων Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας καθώς και προβολή ταινιών.
H Είσοδος είναι ελεύθερη μετά απο εγγραφή στο link http://web.tee.gr/apo-to-parelthon/

Μοιραστείτε το:

---